22. januar 2015.22. jan 2015.
PISMA ČITALACA

ODGOVOR NA PISMO DR MARKA MARKOVIĆA

Poštovani gospodine Markoviću,
Imao sam nedavno priliku da u listu “Glas Podrinja“ pročitam Vaš nadahnuti tekst sa naslovom “Zaboravljeno“, u kome ste podsetili čitaoce ovog uglednog lista na angažovanje Vojske Srbije u odbrani Srbije, posebno Mačve, od katastrofalnih poplava koje su, na nesreću, pogodile našu otadžbinu u maju 2014. godine.
U ime svih pripadnika Vojske Srbije i svoje lično zahvaljujem Vam na biranim rečima koje ste nam posvetili. Ljudi koji, poput Vas, ne zaboravljaju dela svojih vojnika i znaju šta je i zbog čega postoji vojska, daju Vojsci Srbije dodatnu snagu da istraje na putu očuvanja i razvoja operativnih sposobnosti. Budite uvereni da će Vojska Srbije nastaviti da izvrašava sve svoje zadatke, čineći ponosnima građane Republike Srbije. Ne smatram da pojedinac zaslužuje više počasti od institucije na čijem je čelu.
Koristim ovu priliku da Vam poželim srećnu 2015. godinu, dobro zdravlje i svaki uspeh. Nadam se da će ova godina Republici Srbiji i njenim građanima doneti manje iskušenja kojima je 2014. godina obilovala, a više jedinstva i zajedničkog rada za jaču Srbiju i opšte dobro svih nas.
General Ljubiša Diković

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa