Инфо

22. јануар 2015.22. јан 2015.
ПИСМА ЧИТАЛАЦА

ОДГОВОР НА ПИСМО ДР МАРКА МАРКОВИЋА

Поштовани господине Марковићу,
Имао сам недавно прилику да у листу “Глас Подриња“ прочитам Ваш надахнути текст са насловом “Заборављено“, у коме сте подсетили читаоце овог угледног листа на ангажовање Војске Србије у одбрани Србије, посебно Мачве, од катастрофалних поплава које су, на несрећу, погодиле нашу отаџбину у мају 2014. године.
У име свих припадника Војске Србије и своје лично захваљујем Вам на бираним речима које сте нам посветили. Људи који, попут Вас, не заборављају дела својих војника и знају шта је и због чега постоји војска, дају Војсци Србије додатну снагу да истраје на путу очувања и развоја оперативних способности. Будите уверени да ће Војска Србије наставити да изврашава све своје задатке, чинећи поноснима грађане Републике Србије. Не сматрам да појединац заслужује више почасти од институције на чијем је челу.
Користим ову прилику да Вам пожелим срећну 2015. годину, добро здравље и сваки успех. Надам се да ће ова година Републици Србији и њеним грађанима донети мање искушења којима је 2014. година обиловала, а више јединства и заједничког рада за јачу Србију и опште добро свих нас.
Генерал Љубиша Диковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa