19. mart 2015.19. mar 2015.
ALEKSANDRA UBOVIĆ U STUDIJU “LOTOS“ U ŠAPCU

POSTANITE I OSTANITE ZAUVEK VITKI

U nedelju sa početkom od 17 časova u Studiju “Lotos“ Šapčanima će biti predstavljena knjiga “Postanite i ostanite zauvek vitki“ autorke Aleksandre Ubović, profesorke francuskog jezika, HYL trenera i life coacha. Ulaz na promociju je slobodan.
Kako je navedeno u sižeu reč je o knjizi koja obrađuje jedan od najvećih izazova savremenog čoveka ““ višak kilograma. Odgovara na pitanja šta je to zbog čega se vraćamo prekomernoj kilaži i kako zauvek rešiti problem.
- Za razliku od saveta koji u fokusu imaju smanjenje unosa kalorija, redukovane obroke i fizičku aktivnost, autorka ove knjige nas vodi na jedno potpuno novo putovanje, putovanje do izvora tačnije do mesta na kom je nastao zaokret koji nas je naveo do toga da prekomerna težina postane nešto sa čim se svakodnevno mučimo i rešavamo, nekada sa manje, nekada sa više uspeha, ali nikad trajno.
Zašto je to tako? Zato što se svaki dosadašnji recept zasnivao na površinskom pristupu otklanjanja spoljnih manifestacija. Međutim, to ne donosi trajno rešenje, jer ispod svega što se vidi na površini, unutar nas je jedan beskrajan svet koji želi da ga primetimo.
Ovaj jedinstven program mršavljenja, samootkrivanja samoprihvatanja će vas naučiti mentalnim veštinama koje su vam zaista potrebne za postizanje i održavanje vaše idealne težine, dobrog zdravlja i sveukupnog blagostanja ““ istaknuto je između ostalog u kratkom prikazu knjige.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa