19. mart 2015.19. mar 2015.
DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE

PODSETILA NA BOMBARDOVANjE

Demokratska stranka Srbije jedina je politička partija u Šapcu koja je obeležila datum početka bombardovanja SR Jugoslavije, 24. mart. Na štandu ispred Pošte prolaznicima su delili flajere kojima su još jednom poručili da se zalažu za vojnu neutralnost Srbije.
- Na ovaj dan pre 16 godina razbojnici sa zapada predvođeni Bilom Klintonom i Tonijem Blerom obrušili su se na Srbiju pod izgovorom humanitarne katastrofe na Kosovu, a upravo oni su je i stvorili. Licemeri su tu akciju nazvali “Milosrdni anđeo“. To je bio sinonim za velike ljudske žrtve, razrušenu infrastrukturu, privredu, škole, bolnice. Nisu birali ciljeve jer je njihov mentalitet rušilački. Zbog toga se DSS zalaže isključivo za vojnu neutralnost, a nikako za približavanje NATO niti slanje naših vojnika da ratuju i ginu za zlikovačke ciljeve NATO alijanse, rekao je predsednik privremenog odbora DSS dr Aleksandar Pavlović.
Dodao je da se građani sa kojima su komunicirali prisećaju teškog vremena, nespavanja, sirena, bombi, žrtava i da se to urezalo i svest građana.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa