Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА СРБИЈЕ

ПОДСЕТИЛА НА БОМБАРДОВАЊЕ

Демократска странка Србије једина је политичка партија у Шапцу која је обележила датум почетка бомбардовања СР Југославије, 24. март. На штанду испред Поште пролазницима су делили флајере којима су још једном поручили да се залажу за војну неутралност Србије.
- На овај дан пре 16 година разбојници са запада предвођени Билом Клинтоном и Тонијем Блером обрушили су се на Србију под изговором хуманитарне катастрофе на Косову, а управо они су је и створили. Лицемери су ту акцију назвали “Милосрдни анђео“. То је био синоним за велике људске жртве, разрушену инфраструктуру, привреду, школе, болнице. Нису бирали циљеве јер је њихов менталитет рушилачки. Због тога се ДСС залаже искључиво за војну неутралност, а никако за приближавање НАТО нити слање наших војника да ратују и гину за зликовачке циљеве НАТО алијансе, рекао је председник привременог одбора ДСС др Александар Павловић.
Додао је да се грађани са којима су комуницирали присећају тешког времена, неспавања, сирена, бомби, жртава и да се то урезало и свест грађана.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa