16. jul 2015.16. jul 2015.
DVADESET PET GODINA SOCIJALISTIČKE PARTIJE SRBIJE

POVRATAK STARIH ČLANOVA

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u svojim prostorijama je, na skroman način, obeležio 25 godina postojanja ove stranke. Kako je naveo privremeni predsednik GO dr Mirko Kerkez svoje članove su pozivali “po sećanju i poznanstvu“, jer su im spiskovi odneti. Posebno je bio ponosan što su u prostorije stranke ponovo došli stari članovi, među kojima su bili Marko Maksimović, Jela Veselić, Radenko Stepić. Kerkez je istakao da su ti ljudi legende Šapca, a ne samo ove stranke. Planira da napravi politički savet u koji će biti uključeni svi ugledni članovi SPS.
-Hoću da ova partija bude ono što je bila nekada. Pozvali smo i koalicione partnere, ali i druge stranke. Naša vrta su svima otvorena. Oživećemo mesne odbore. Cilj nam je i da omladinu vratimo gde joj je mesto, a ne samo u kafićima. Treba naći način da se oni okupljaju i provode vreme učeći i stvarajući. Sve partije u Šapcu imaće u nama korektne sagovornike. Uvek kažem da samo ono što dam drugom to je moje, rekao je Kerkez i ponovio da je njegov cilj osvajanje 30 odsto glasova na narednim izborima i da od toga ne odustaje, a da se u stranci stvara dobra energija koja vodi ka tom cilju.
Kerkez je rekao i da se još nije održala centralna proslava stranke, zbog obaveza koje ima njen predsednik Ivica Dačić, zbog toga što mu je Srbija iznad partije.

M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa