17. jun 2010.17. jun 2010.
REČNA FLOTA VOJSKE SRBIJE U ŠAPCU

DAME U SIVOMASLINASTOJ UNIFORMI

Devojke u šabačkoj Kasarni su po potrebi vozači amfibijskih transportera, vanbrodskih motora, poslužioci. Obavljaju poslove kuvarske službe, a kada zatreba rade i na prijavnici. U svakom slučaju mora se voleti ono što se radi
Dok je nabujala Sava učestalim talasima zapljuskivala svoje obale kod Starog grada među brojnm pitomcima Prvog pontonirskog bataljona Rečne flote Vojske Srbije u Šapcu bilo je 16 predstavnica lepšeg pola u sivomaslinastim uniformama. One su, kao i njihove kolege, brzo i pedantno izvršavale sve poverene zadatke komande.
- Prezadovoljni smo njihovim radom i ponašanjem. U potpunosti odgovaraju zadacima koje pred njih postavljamo. Nema privilegija i razlika u odnosu na muški sastav. Zajednička im je ljubav ka vojsci i dobro su pripremljene i obučene, kaže zadovoljno starešina Branko Popović.
A dame u sivomaslinastoj uniformi, njih 16 u njegovoj jedinici uz redovne obaveze po potrebi su vozači amfibijskih transportera remarkera, van brodskih motora, poslužioci kompresora telekomunikaciono-informatičke podrške. Obavljaju poslove kuvarske službe, kad zatreba rade na prijavnici.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa