5. novembar 2015.5. nov 2015.
OSNOVAN ODBOR ZELENE EKOLOŠKE STRANKE – ZELENI U ŠAPCU

VERUJEMO ŽENAMA

Gradski odbor Zelene ekološke partije – Zeleni, od prošle nedelje postoji i u Šapcu. Osnovna načela ove stranke su zaštita životne sredine.
- Vrlo smo jasni i kategorični kada je u pitanju čovek i zaštita životne sredine, ali se bavimo i širim temama. Otvaramo vrlo ozbiljnu temu koja se bavi pitanjem nuklearnog otpada, čiji se dolazak priprema u Srbiju, o čemu se malo zna. Planiramo ozbiljan protest ispred Pokrajinske skupštine u Novom Sadu, tražićemo odgovor na pitanje koliko je skladištenje ovog otpada bezbedno za građane, izjavio je Dejan Bulatović, predsednik Pokrajinskog odbora Ekološke partije Zeleni i zamenik predsednika stranke na republičkom nivou.
Za predsednicu Gradskog odbora Zelene ekološke partije – Zeleni u Šapcu, izabrana je Stojanka Savić, inženjer šumarstva iz Šapca.
- Feministički pokret je veoma izražen u našoj stranci, verujemo ženama, imamo 17 odbora u Srbiji gde su žene predsednice, a od 65 članova Glavnog odbora, 37 njih su žene, znači, više od polovine, dodaje Bulatović.
M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa