24. decembar 2015.24. dec 2015.
VALjEVSKA PIVARA ŠIRI SVOJE TRŽIŠTE

ČIKAgO, RUSIJA I... ŠABAC

Iako prisutniji na šabačkom tržištu nego ranije, direktor “Valjevske pivare” Aleksandar Rajevac najavljuje ozbiljnu marketinšku kampanju sa ciljem da po broju prodanih flaša, njihovo pivo bude na prvom mestu u ovom delu Srbije
Šabac je grad velikih potencijala i veliko tržište, a samo 60 kilometara udaljen od Valjeva. S obzirom da nas pre pet godina nije ni bilo na ovom tržištu ne možemo biti nezadovoljni sadašnjim plasmanom našeg proizvoda, ali uvek može bolje. U 2016. godini smo planirali veliku marketinšku kampanju kroz koju bi trebalo da ubedimo vaše sugrađane da je naše pivo najbolje u Srbiji - objašnjava Aleksandar Rajevac, direktor “Valjevske pivare”.
Kako je navedeno na godišnjoj konferenciji za štampu “Valjevske pivare”, od 2013. do danas zabeležen je konstantan rast prodaje piva. Do kraja 2015., ukupan obim proizvodnje bio je 100 hiljada hektolitara, što je za 12 procenata više nego u istom periodu lane.
- Zahvaljujući tome, naš prihod je 12 odsto veći i iznosi 600 miliona dinara. Iako su to sjajni rezultati, prostora za povećanje još ima – ističe Aleksanadar Rajevac.
Od posebnog značaja je napomenuti, da prve cisterne “Valjevskog piva”, od Nove godine kreću za SAD i Rusiju.
- Bosna je naše tradicionalno tržište. Ali ono što je posebno interesantno je podatak da smo napravili ugovor sa firmama “Balkan produkt” iz Moskve i “Lav Imort” iz “Čikaga”. Očekujemo da oba posla krenu u januaru, dok je u toku pripremanje tehničkih stvari i dokumentacije – objašnjava Rajevac.
Ono što bi u pregledu godine, posebno valjalo istaći je da je “Valjevska pivara” u 2015. dobila dve značajne nagrade. Od strane Regionalne privredne komore u Valjevu ova fabrika je dobila priznanje za poslovne rezultate u kategoriji najboljih srednjih privrednih društava, dok je za podršku tradicionalnom Krosu RTS ponela nagradu “Moj izbor” za društveno najodgovornije kompanije u Srbiji.
T.T.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa