24. decembar 2015.24. dec 2015.
PROŠIREN ASORTIMAN „NAŠE KUĆE MESA“ KOMPANIJE „AGROPAPUK“ U CENTRU GRADA

SVE ZA POTROŠAČE

Proširenjem i renoviranjem prostora nekadašnjeg restorana „Točkonja“ Kompanija „Agropapuk“ od utorka svojim potrošačima ponudila je, pored suhomesnatih proizvoda i mesnih prerađevina, širok asortiman proizvoda. Tako će u narednom periodu kupci po povoljnim cenama moći da kupe sve ono što je potrebno za jedno domaćinstvo.
- Potrudili smo se da naši potrošači imaju sve na jednom mestu. Pored suhomesnatih i mesnih prerađevina, koje imamo po povoljnim cenama, asortiman smo proširili sa kućnom hemijom, konditorskim proizvodima, i svim onim što može zadovoljiti potrebe naših kupaca – rekla je Radica Janković, ispred prodavnice „Naša kuća mesa“ Kopmanije „Agropapuk“.
Kako se bliže novogodišnji i božićni praznici interesovanje Šapčana je veliko samim tim što su prisutne i akcije na određene proizvode.
- Potrošači neka izvole i dođu. Tu smo da im izađemo u susret kao i do sada. Ispred Kompanije „Agropapuk“ – „Naše kuće mesa“, ovom prilikom, čestitamo svim našim potrošačima i sugrađanima Novu 2016. godinu i božićne praznike – dodala je Radica.
O. G.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa