11. februar 2016.11. feb 2016.
OTVORENE PROSTORIJE NOVE STRANKE U SRBIJI

NEMA SARADNjE SA SNS, SPS I SRS

Nova stranka u Šapcu organizovala je koktel povodom otvaranja novih prostorija. Tom prilikom, prostorije u Stojana Novakovića 10 su i osveštane.
Članovi i simpatizeri NS ugostili su veliki broj kolega iz drugih partija u Šapcu, a glavna tema neformalnih razgovora u opuštenoj atmosferi bili su predstojeći izbori. O načinu izlaska na izbore govorila je potpredsednica NS Alena Bukilić.
- Mi verujemo da bi za opoziciju u Srbiji najbolje bilo da se na predstojeće izbore ide u „dve kolone“. U našoj koloni vidimo, kao adekvatnog partnera Demokratsku stranku, pre svega zbog saradnje u republičkom parlamentu. Za nas je to prirodni savez ““ rekla je Bukilić.
Kada je reč o lokalnim izborima, predsednik Gradskog odbora Nove stranke Aleksandar Simić istakao je da odbori po Srbiji imaju slobodu da biraju koalicione partnere uz uslov da ne budu iz redova aktuelne republičke vlasti.
- Ideološki mi svakako ne možemo sa SNS, SPS i SRS, svi drugi su nam partneri. U Šapcu smo odabrali svoje partnere i to u okviru liste „Pobeda za Šabac“ ““ dodao je Simić.
N. K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa