18. februar 2016.18. feb 2016.

Kroz par reči

“¢ FUDBAL ““ U dve pripremne utakmice u etno selu Stanišići, „Mačva“ je ostvarila pobedu i poraz. U prvoj pripremnoj utakmici, fudbaleri Mačve savaldali su Loznicu 2:1 (Vujović i Đermanović ““Lazić). Dva dana kasnije, istim rezultatom, takođe preokretom, Šapčani su poraženi od zvorničke „Drine“ (Lekanić ““ Ilić i Kuzmanović).
“¢ FUDBAL ““„Radnički šabački“, u nastavku priprema savladali u Vrelu, zonaša “Jedinstvo“ iz Vladimiraca, 1:0 (Vasić). Tokom nedelje, „Radnički“ je odigrao još jedan duel. Remizirao je u Dublju, protiv Mladog borca, 1:1. Jedini gol delo je Pantića.
“¢ FUDBAL ““ Šabački „Radnički“ održaće večeras redovnu godišnju i izbornu skupštinu. Članovi će birati predsednika, članove Upravnog odbora, sekretara kluba, kao i Nadzorni odbor.
“¢ FUDBAL ““ FK „Provo“ pripreme je nastavilo prijateljskim duelom protiv ubskog Jedinstva. Nije bilo pobednika, 2:2. Strelci za Provce bili su Adamović i Jašić.
“¢ FUDBAL ““ Žrebom u prostorijama FSS ““ a, određeni su parovi osmine finala Kupa Srbije u ženskom fudbalu. Šabački superligaš „Mačva“, 12. marta, dočekuje šampiona Srbije i branioca trofeja, ŽFK „Spartak“ iz Subotice.
“¢ KOŠARKA ““ U nastavu Druge regionalne košarkaške lige „Zapad“, „Rađevac“ poražen od ubske Mladosti 95:74, dok je šabački „M015“ slavio u Vladimircima 77:66.
“¢ RUKOMET ““ Šabački rukometaš David Rašić, potpisao je, do kraja sezone, ugovor, sa Al sadom iz Katara. Prethodne sezone, bivši reprezentativac Srbije nastupao je za prvaka Turske, Bešiktaš.
“¢ KAJAK ““ Na državnom prvenstvu na kajak i kanu ergometrima, šabačka „Zorka“ osvojila je jednu medalju. Među pionirkama, na 1.500 metara, druga je bila Tijana Jovčić. U ukupnom plasmanu „Zorka“ je osvojila 16. mesto.
“¢ KAJAK ““ Mihailo Subotić i Marko Damnjanović, kajakši Zorke, nalaze se na spisku mlađih seniora i juniora koje je selektor svih selekcija, Miroslav Rodić odabrao za pripreme u Kotoru. U Crnu Goru odlaze 27. februara.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa