Info

3. mart 2016.3. mar 2016.
“Nebojša Zelenović - Šabac je naš“

Prva proglašena lista za lokalne izbore

Lista „Nebojša Zelenović-Šabac je naš“, na glasačkim listićima za lokalne izbore, biće pod rednim brojem 1, pošto su prvi predali potpise Izbornoj komisiji grada Šapca.
Prilikom predaje liste sa spiskom kandidata za odbornike u Skupštini grada Šapca, Nebojša Zelenović je rekao da veruje da nam šansu za dobar život, nove investicije i zaposlenje neće doneti niko sa strane.
-Verujem da šansu za uspeh i dobar posao za svakog od nas, možemo da stvorimo samo mi građani Šapca, ovde u našem gradu. U naredne četiri godine nastavićemo da gradimo naš Šabac, u kome će svako imati posao. Svako će moći da se leči i niko neće biti zaboravljen ili gladan. Naša deca zaslužuju školu za 21. vek. Školu u kojoj će ići u jednu smenu, u kojoj će imati topao i zdrav obrok i u školi završavati domaće zadatke.
U ime svih nas koji živimo i radimo za Šabac tražim vašu podršku uveren da nam dobar život, investicije i poslove neće doneti niko sa strane, već ih mi moramo stvoriti sami, rekao je Zelenović.
Listu je predala koalicija koju čine stranke Zajedno za Srbiju, Demokratska stranka i Srpski pokret obnove. Predlagači su na listu predložili i kandidate iz Inicijative „Selo-grad“.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa