9. septembar 2010.9. sep 2010.
BUMBAREVO BRDO: FK „PARTIZAN“: FK „MAČVA“ 3:0 (0:0)

A ŠTA ĆEMO SA LjUBIĆEM?

Još jedno razočarenje na gostovanju
Bumbarevo brdo, 05. 09. 2010. godine. Stadion: FK „PARTIZAN“. Gledalaca: 500. Strelci: Đurđević u 59. minutu, Tankosić u 81. minutu i Šarac (penal) u 88. minutu. Žuti kartoni: Sedlarević, Maslak, Šarac, Cvetković i Prodanović (FK Partizan), Radovanović (Mačva). Crveni karton: Radovanović (Mačva) u 87. minutu.
Radukić, Radovanović, Pejović, Samurović, Marković, Pavlović, Lazić, Perić, Obrovac, Tufegdžić (Nikolić od 46.minuta koga je kasnije zamenio Dragićević od 80. minuta), Gavrić.
Šta reći? Red je da prvo predstavimo mesto koje je ugostilo našeg stabilnog srpskoligaša ““ BUMBAREVO BRDO. Ovo selo se nalazi na dvadesetak kilometara od Ibarske magistrale, posle znamenitog sela Mrčajevaca. Selo ima 100-ak kuća i oko 400 duša. I ima novog srpskoligaša FK „PARTIZAN“. Ovako malog sela u šabačkoj opštini nema. Više u našoj opštini omladine trenira fudbal, nego što Bumbarevo brdo ima stanovnika. Na ulazu u ovo mesto istaknut je transparent: „CELO SELO CRNO-BELO“, a na stadionu: „SMRT FAŠIZMU- SLOBODA PARTIZANU“.
U tom selu je “Mačva“ pošla da igra i, ako može, da pobedi i jasno istakne kandidaturu za prvo mesto. Prošle nedelje rekosmo da bi baš tu, u Bumbarevom brdu, ovaj tim mogao da pokaže karakter. I pokazao ga je. Loš teren, korektan sudija, možda malo naklonjen “Mačvi“. Golovi protivnika regularni.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa