Инфо

9. септембар 2010.9. сеп 2010.
БУМБАРЕВО БРДО: ФК „ПАРТИЗАН“: ФК „МАЧВА“ 3:0 (0:0)

А ШТА ЋЕМО СА ЉУБИЋЕМ?

Још једно разочарење на гостовању
Бумбарево брдо, 05. 09. 2010. године. Стадион: ФК „ПАРТИЗАН“. Гледалаца: 500. Стрелци: Ђурђевић у 59. минуту, Танкосић у 81. минуту и Шарац (пенал) у 88. минуту. Жути картони: Седларевић, Маслак, Шарац, Цветковић и Продановић (ФК Партизан), Радовановић (Мачва). Црвени картон: Радовановић (Мачва) у 87. минуту.
Радукић, Радовановић, Пејовић, Самуровић, Марковић, Павловић, Лазић, Перић, Обровац, Туфегџић (Николић од 46.минута кога је касније заменио Драгићевић од 80. минута), Гаврић.
Шта рећи? Ред је да прво представимо место које је угостило нашег стабилног српсколигаша ““ БУМБАРЕВО БРДО. Ово село се налази на двадесетак километара од Ибарске магистрале, после знаменитог села Мрчајеваца. Село има 100-ак кућа и око 400 душа. И има новог српсколигаша ФК „ПАРТИЗАН“. Овако малог села у шабачкој општини нема. Више у нашој општини омладине тренира фудбал, него што Бумбарево брдо има становника. На улазу у ово место истакнут је транспарент: „ЦЕЛО СЕЛО ЦРНО-БЕЛО“, а на стадиону: „СМРТ ФАШИЗМУ- СЛОБОДА ПАРТИЗАНУ“.
У том селу је “Мачва“ пошла да игра и, ако може, да победи и јасно истакне кандидатуру за прво место. Прошле недеље рекосмо да би баш ту, у Бумбаревом брду, овај тим могао да покаже карактер. И показао га је. Лош терен, коректан судија, можда мало наклоњен “Мачви“. Голови противника регуларни.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa