14. april 2016.14. apr 2016.
KONFERENCIJA ZA MEDIJE RUSKE STRANKE

STVARAMO NOVIJU ISTORIJU

Ruska stranka zajedno sa partnerima iz dela Dveri i Izvornog DSS na završnoj konferenciji za novinare pred izbore ocenila je da su oni jedina prava desnica u gradu sa jasnim programom.
-Smatramo da je logičan izbor građana Šapca da zaokruže broj 4 za izbore za odbornike, kao i da zaokruže broj 12 na republičkim izborima. Mi smo pokazali da je moguće biti proruski orijentisan sa zdravim desnim stavovima, a ne nuditi sebe u neke koalicije sa gospodarom Vučićem ili sa „žutima“ . Mi nismo ponudili ni jedan milimetar, ni jedan sekund naših života dotičnom gospodinu u ostavci, ali ćemo ponuditi i poslednju kap krvi srpskom narodu. Okrenimo se Rusiji i biće nam svima bolje, rekao je član povereništva Dveri Aleksandar Geratović.
Ruska stranka pozvala je građane da na ovim izborima kažu „NE“ za NATO, EU, proizvodnji genetskih modifikovanih organizama.
-Kada zaokružite broj 4 i broj 12 na republičkim izborima glasali ste za ekonomski vojni savez sa Rusijom, vraćanje plata i penzija na prethodni nivo, uvođenje zdravstvene zaštite svim građanima, regionalizaciju protiv beogradizacije, donošenje zakona o poreklu imovine, povećanje agrarnog budžeta i subvencije poljoprivrednicima. Ponosan sam što stvaramo noviju istoriju, što smo prvi koji će uvesti jednu prorusku stranku sa ruskim imenom u Narodnu skupštinu i Skupštinu grada Šapca , rekao je šef izbornog štaba Đorđe Vasić.
-Pozivam sve članove Demokratske stranke Srbije koji su za politiku Vojislava Koštunice da podrže listu broj 4 na predstojećim lokalnim izborima u gradu Šapcu. Mi smo uvereni da u svakom deliću sekunde majka Rusija može prepoznati da je svaki milimetar Kosova deo države Srbije, i da naše živote možemo da posvetimo tome da vaspitavamo našu decu da potkopavaju temelje lažne države Kosovo, rekao je kandidat za odbornika i predsednik Izvornog DSS Vladimir Savić.
Ruska stranka zajedno sa partnerima iz dela Dveri i Izvornog DSS naglasili su da će nakon ulaska u lokalni parlament pozvati građane da zajedno odrede prioritet u već postojećim ciljevima stranke. Oni, kako naglašavaju, smatraju da je stranka „živa“ ako birači direktno utiču na program.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa