7. oktobar 2010.7. okt 2010.
METALOPLASTIKA SAVLADALA BEČLIJE

IGRALO SE I NAVIJALO KAO NEKADA

RK “Metaloplastika“ ““ aon “Fivers“ 31:25 (19:13)
Sportska hala “Zorka“. Gledalaca 2.500. Sudije: Hajek, Mačo (Češka). Sedmerci: Metaloplastika 2 (2), Fivers 4 (2). Isključenja: Metaloplastika 10, Fivers 6 minuta. Igrač utakmice: Miloš Rajičić (Metaloplastika).
Posle punih 22 godine, sportska hala “Zorka“ otvorila je vrata rukometnom klubu “Metaloplastika“, ali i njihovim vernim navijačima. Punila se hala skoro do poslednjih mesta, i odisala onim istim žarom kao osamdesetih godina kada su “vanzemaljci“ na istom terenu “prašili“ rukometne velikane Kila, Barselone, Magdeburga, CSKA, Steaue. Mlada i perspektivna ekipa “Plastičara“ pružila je šabačkoj publici isto toliko uzbudljiv meč kao nekada.
U drugom kolu EHF kupa, Šapčani su savladali lidera austrijskog prvenstva ekipu Fiversa iz Beča sa ubedljivih šest golova prednosti. Već u prvim minutima utakmice, domaći igrači su nametnuli svoj ritam igre i u par navrata pravili razliku i do sedam golova. Organizovana odbrana, dobri kotra napadi bili su nesavladivo oružje protiv koga Bečlije nisu imali rešenje. “Plastičari“ su na odmor otišli sa šest golova prednosti. Drugi deo meča počeo je nešto slabije, što su gostujući igrači iskorstili i približili se Šapčanima na samo dva gola zaostatka. Sve do finiša igralo se gol za golom i u poslednjih tri minuta, nakon sjajnih odbrana Rajičića, igrači Metaloplastike su serijom 6:1 stigli do trijumfa i ostvarili povoljan rezultat za revanš narednog vikenda u Beču. Pored Rajičića, odličnu igru su pokazali Luka Mitrović i Veljko Milošević koji je postigao niz atraktivnih golova sa pozicije beka.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa