11. avgust 2016.11. avg 2016.
KONFERENCIJA ZA NOVINARE POVERENIŠTVA SNS

NAPREDNjACI DEMANTUJU I KRITIKUJU


Članovi povereništva Gradskog odbora Srpske napredne stranke na konferenciji za novinare održanoj prošlog utorka demantovali su navode stranke Zajedno za Srbiju, u vezi sa raspodelom novca iz IPARD programa za poljoprivrednike. Naprednjaci navode da je uslov za dodelu ovih sredstava bilo izmeštanje Uprave za agrarna plaćanja iz Šapca u Beograd.
- Premijer Srbije Aleksandar Vučić prilikom skupštinskog zasedanja je rekao da je uslov za dobijanje novčanih sredstava bilo izmeštanje Uprave za agrarna plaćanja iz Šapca u Beograd. To je jedan od uslova Evropske unije za dobijanje 175 miliona iz IPARD programa, koji će u narednom periodu biti dostupni našim poljoprivrednicima, naveo je Aleksandar Pajić, poverenik Gradskog odbora SNS u Šapcu.
Pajić je govorio i o radu 34 zaposlena radnika u Domu zdravlja, čije zarade se finansiraju iz gradskog budžeta, naglasivši pri tom da njihovo radno angažovanje nije potrebno.
- Odluku o zapošljavanju 34 radnika Doma zdravlja, za čije plate se izdvaja 30 miliona dinara na godišnjem nivou, doneo je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. Oni su zaposleni nezakonito, i to su klasična politička zapošljavanja. Budžet grada nije kesa iz koje će se uzimati za partijske kadrove i zapošljavati ljudi bez ikakve kontrole i nezakonito. Iz budžeta se ne može davati novac lekarima koji nemaju licencu za rad, odnosno pečate, dodao je poverenik naprednjaka u Šapcu.
M.S.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa