4. novembar 2010.4. nov 2010.
PRIZNANjE ŠAPČANIMA VLADIMIRU NINKOVIĆU I SRBOLjUBU JOVANOVIĆU NA „TESLA FESTU“

ZLATNA MEDALjA ZA INOVATORSTVO

Šapčani Vladimir Ninković i Srboljub Jovanović na „Tesla festu“ osvojili zlatnu medalju za inovaciju zaštitnog pancira. Za njihovo rešenje zainteresovane i svetske kompanije. Teška materijalna situacija u kojoj žive pronalazači ne sprečava ih da tragaju za novim otkrićima
Šapčanin Vladimir Ninković već godinama je poznat u domaćim i međunarodnim krugovima pronalazača. Ovaj zaljubljenik u traganje za tehničkim rešenjima i inovacijama koje doprinose boljem životu ljudi i decenije života posvetio je pronalazaštvu i patentiranju svojih veoma zanimljivih izuma. Učesnik je više domaćih i međunarodnih takmičenja, sajmova, izložbi i festivala pronalazaštva na kojima je dobijao najznačajnija priznanja.
Tako je bilo i ove godine. Na nedavno održanom Festivalu inovacija, znanja i stvaralaštva, koji se, pod nazivom „Tesla fest“ tradicionalno održava u Novom Sadu od 12. do 15. oktobra, Ninković je sa kolegom Srboljubom Jovanovićem, takođe Šapčaninom učestvovao u takmičenju inovatora iz oblasti elektrotehnike. U izuzetnoj konkurenciji koja je vladala u ovoj oblasti, Šapčani su trijumfovali i osvojili zlatnu medalju.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa