7. avgust 2019.7. avg 2019.
Novi okrugli sto

Novi okrugli sto

U organizaciji Fondacije za otvoreno društvo, u petak će na beogradskom Fakultetu političkih nauka (FPN) biti održan drugi okrugli sto na kome će "predstavnici relevantnih političkih stranaka", organizacije građanskog društva koje se bave izborima i stručnjaci s fakulteta i instituta koji se bave tom temom razgovarati na temu finansiranja izbornih kampanja.

Kako je najavljeno iz Fondacije, prvi deo skupa koji će početi u 9 časova biće organizovan po "Chatham House" pravilu, bez prisustva medija dok je obraćanje novinarima planirano od 11.30 časova.

"Nakon održanog prvog okruglog stola čvrsto verujemo da je dijalog moguć i da je vreme koje nam je preostalo do narednih izbora neophodno efikasno i efektivno iskoristiti u cilju pronalaženja rešenja za unapređenje biračkog procesa. FPN Univerziteta u Beogradu i Fondacija za otvoreno društvo imaju u planu da organizuju seriju okruglih stolova povodom parlamentarnih i lokalnih izbora koji bi trebalo da se održe najkasnije na proleće 2020. godine" piše u saopštenju.
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa