Инфо

7. август 2019.7. авг 2019.
Нови округли сто

Нови округли сто

У организацији Фондације за отворено друштво, у петак ће на београдском Факултету политичких наука (ФПН) бити одржан други округли сто на коме ће "представници релевантних политичких странака", организације грађанског друштва које се баве изборима и стручњаци с факултета и института који се баве том темом разговарати на тему финансирања изборних кампања.

Како је најављено из Фондације, први део скупа који ће почети у 9 часова биће организован по "Цхатхам Хоусе" правилу, без присуства медија док је обраћање новинарима планирано од 11.30 часова.

"Након одржаног првог округлог стола чврсто верујемо да је дијалог могућ и да је време које нам је преостало до наредних избора неопходно ефикасно и ефективно искористити у циљу проналажења решења за унапређење бирачког процеса. ФПН Универзитета у Београду и Фондација за отворено друштво имају у плану да организују серију округлих столова поводом парламентарних и локалних избора који би требало да се одрже најкасније на пролеће 2020. године" пише у саопштењу.
Агенција Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa