17. jun 2020.17. jun 2020.
Toma Fila dao podršku Aleksi Ignjatović u kandidaturi za gradonačelnika

Toma Fila dao podršku Aleksi Ignjatović u kandidaturi za gradonačelnika

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije danas su posetili advokat Toma Fila i prof.dr Radisav Šćepanović državni sekretar u Ministarstvu zdravlja. Razlog posete je podrška koaliciji SPS-JS na izborima i njihovom kandidatu za gradonačelnika Aleksi Ignjatović.

Gosti iz Beograda pre odlaska u stranačke prostorije prvo su obišli Advokatsku kancelariju Ignjatović, sa kojima je Fila porodični prijatelj.



-Došao sam da pružim podršku kolegi da postane prvi čovek grada. Ne postoji profesija koja bolje zna ljude od advokature. Da je sreće da u ovoj zemlji svuda bude advokat gradonačelnik. Mi radimo sa narodom. Najbolje znamo “s koje strane vetar duva”. Svakog je moguće prevariti sem advokata. Bilo bi dobro da gradonačelnik bude advokat, jer će to mnogo dobro biti i za Šabac, a bilo bi dobro da i predsednik Vlade bude advokat, rekao je Toma Fila.

Aleksa Ignjatović je naveo da mu je velika čast što je istaknuti advokat posetio njihovu kancelariju, GO i grad Šabac, što je podržao njegovu kandidaturu i prepoznao vrednosti koje kao koalicija nude biračima. Potvrdio je reči svog starijeg kolege da advokati dobro znaju probleme grada i građana i istakao je da je to upravo razlog njegovog kandidovanja.

- Želim da ne samo kroz svoju profesiju, koju uspešno obavljam, pokušam da rešim narasle probleme u gradu i svih građana ovog grada. Naš cilj je da pozitivnom kampanjom pokažemo da imamo prave ljude i prava rešenja za određene probleme koji grad pritiskaju. Takođe nam je cilj i da profesijama, koje su bez razloga ukaljane, vratimo dostojanstvo. Ne samo advokatima, nego kompletnom pravosuđu, ali i lekarima, veterinarima, inženjerima, rekao je Ignjatović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa