25. decembar 2020.25. dec 2020.
MUO: Paketići za decu Vukovara

MUO: Paketići za decu Vukovara

U susret Novoj godini i Božiću, praznicima koji u svaki dom unose radost i sreću posebno za najmlađe, Mačvanski upravni okrug je i ove godine organizovao akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novogodišnjih paketića namenjenih deci u Zajedničkom veću opština u Vukovaru /Republika Hrvatska. Koordinator humanitarne akcije je Vladan Krasavac, načelnik Mačvanskog upravnog okruga. Ovu aktivnost pomogli su gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović i predsednici opština Krupanj, Ivan Isailović, Mali Zvornik, Zoran Jevtić, Ljubovija, Milan Jovanović, Bogatić, Milan Damnjanović, Vladimirci, Goran Zarić i Mesna zajednica "Bair" Šabac.

Obezbeđeno je oko 300 paketića za srpsku decu u Vukovaru.

Paketići će narednih dana biti otpremljeni u Beograd, kako bi diplomatskom poštom bili prosleđeni u Generalni konzulat Republike Srbije u Vukovar.

O samom događaju uručenja poklona u Generalnom konzulatu Republike Srbije u Vukovaru, javnost će biti obaveštena.

Ovom prilikom načelnik Vladan Krasavac izražava veliku zahvalnost lokalnim samoupravama Upravnog okruga i Mesnoj zajednici "Bair" Šabac, koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji, koja još jednom pokazuje brigu i privrženost srpskom narodu van granica Srbije, posebno prema najmlađima.

Kabinet načelnika
Vladana Krasavca







Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa