Инфо

25. децембар 2020.25. дец 2020.
МУО: Пакетићи за децу Вуковара

МУО: Пакетићи за децу Вуковара

У сусрет Новој години и Божићу, празницима који у сваки дом уносе радост и срећу посебно за најмлађе, Мачвански управни округ је и ове године организовао акцију прикупљања средстава за куповину новогодишњих пакетића намењених деци у Заједничком већу општина у Вуковару /Република Хрватска. Координатор хуманитарне акције је Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа. Ову активност помогли су градоначелник Лознице Видоје Петровић и председници општина Крупањ, Иван Исаиловић, Мали Зворник, Зоран Јевтић, Љубовија, Милан Јовановић, Богатић, Милан Дамњановић, Владимирци, Горан Зарић и Месна заједница "Баир" Шабац.

Обезбеђено је око 300 пакетића за српску децу у Вуковару.

Пакетићи ће наредних дана бити отпремљени у Београд, како би дипломатском поштом били прослеђени у Генерални конзулат Републике Србије у Вуковар.

О самом догађају уручења поклона у Генералном конзулату Републике Србије у Вуковару, јавност ће бити обавештена.

Овом приликом начелник Владан Красавац изражава велику захвалност локалним самоуправама Управног округа и Месној заједници "Баир" Шабац, који су учествовали у овој хуманитарној акцији, која још једном показује бригу и приврженост српском народу ван граница Србије, посебно према најмлађима.

Кабинет начелника
Владана Красавца







Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa