2. februar 2021.2. feb 2021.
11. sednica Gradskog veća

11. sednica Gradskog veća

Gradsko veće održalo je danas 11. sednicu kojom je predsedavao gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić. Članovi veća odlučivali su o 15 tačaka dnevnog reda.

U prvom delu sednice usvojeno je svih 15 tačaka. U drugom delu Gradski većnici utvrdili su predlog dnevnog reda 6. sednice Skupštine grada Šapca, a u trećem delu Gradsko veće bilo je u funkciji Skupštine privrednog društva za upravljanje slobodnom zonom ,,Slobodna zona Šabac d.o.o.". 15. tačka dnevnog reda Gradskog veća obuhvatila je usvajanje predloga programa poslovanja za 2021. godinu o čemu su izveštavali direktori šest javnih preduzeća ( JKP ,,Vodovod Šabac", JKP ,,Stari grad Šabac", JKP ,,Parking Šabac", JP ,,Infrastruktura", JKP ,,Regionalna deponija Srem-Mačva).

Programi poslovanja usvojeni su jednoglasno kao i sledeći predlozi odluka: Oluka o izmeni i dopuna odluke o finansiranju kroz sufinansiranje godišnjih programa u oblasti sporta, odluka iz oblasti stambeno komunalnih poslova, odluka o pogrebnoj delatnosti, odluka o upravljanju grobljima i sahranjivanju, odluka o obavljanju delatnosti zoohigijene na području grada Šapca. Usvojeni su predlozi rešenja o davanju saglasnosti na odluku o izmeni i dopuni statuta JKP ,,Stari grad" i predlog rešenja o obrazovanju Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Šapca.

Pored članova Gradskog veća i direktora javnih preduzeća, sednici su prisustvovali predsednik Skupštine grada Šapca, Nemanja Pajić i načelnica za stambeno-komunalne poslove i inspekcijski nadzor Gradske uprave, Zorica Gvozdenović.
 
 
 
Šabac.rs

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa