28. mart 2018.28. mar 2018.
foto: zvanični sajt kluba

foto: zvanični sajt kluba

Ostvarenje sna počinje snivanjem

Ove subote Branislav Bane Mrkonjić 600. put u prvenstvenim utakmicama sedeće na klupi Metaloplastike kao fizioterapeut, a ukupno je svoj posao obavljao više od 1.000 puta. Uz klub je bio i u najslavnijim i najtežim trenucima, sazrevajući zajedno sa svojim igračima, kasnije drugarima i prijateljima.
-Dve godine sam bio u "Mačvi" kada me je u "Metaloplastiku" pozvao kolega, prijatelj Nikolov. Imao sam privilegiju da, iz neposredne blizine, gledam kako "dete", jedno sjajno "dete" izrasta u vanvremenskog, sportskog giganta. Njihovo srce, želja, sve povrede osim onih najgorih, potpuno su činile ništavnim. Igrali su sa povredama zgloba, kolena, slomljenim nosem, "varali" su medicinu - priseća se Bane Mrkonjić - čika Bane.

Više o svojim počecima, dolasku u Metaloplastiku, najvećim utakmicama "vanzemaljske" generacije, poređenju rukometa nekada i danas sa stručnog stanovišta fizioterapeuta, boravku u Italiji, današnjim igračima i još mnogo toga pročitajte u priči sa Banom u štampanom izdanju "Glasa Podrinja", na kioscima od sutra, 29. marta.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa