9. april 2021.9. apr 2021.
Pixabay

Pixabay

Sportski vikend šabačkih klubova u znaku finalnog turnira u Smederevu

Najvažniji sportski događaj za šabačke klubove najvišeg ranga svakako je završni turnir Kupa Srbije u Smederevu. Metaloplastika će tokom vikenda, nadamo se, imati dva meča u borbi za trofej.

Šapčani sutra od 19 časova igraju protiv "Železničara" u polufinalu Kupa, dok će, ako pobede, dan kasnije, od 18 časova (prenos na RTS 2) igrati finalni meč, najverovatnije protiv Vojvodine koja u drugom polufinalu igra protiv Radničkog iz Kragujevca.

Rukometašice Medicinara u subotu, od 19:30 gostuju Mladosti u Novoj Pazovi u 16. kolu Super lige.

Šampion Srbije, Vaterpolo klub "Šabac" u subotu od 18:30 gostuje u Nišu, ekipi "Nais" u 16. rundi Super lige, samo tri dana posle derbi meča protiv Crvene Zvezde u Šapcu.

Mačva ima još samo teoretske šanse u borbi za opstanak, a svoj meč Super lige igra u ponedeljak, u Kruševcu, gde je dočekuje Napredak, od 18 časova.

Vaterpolisti "Save" gostuju u Banja Luci u subotu uveče, rukometaši "Mačve" iz Bogatića odmaraju ovaj vikend, dok njihovi imenjaci fudbaleri gostuju u Užicu u subotu od 15:30.

Niži fudbalski rangovi startuju od 15:30 (Kolubarsko-mačvanska zona), odnosno 16:00 Okružna liga i međuopštinski rangovi.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa