16. oktobar 2021.16. okt 2021.
foto: Beta

foto: Beta

Naslovne strane za 16. oktobar

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 16. oktobar pišu o sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, privođenju na saslušanje bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović, o smrti glumca Marka Živića, kao i o drugim društvenim i političkim temama.

BLIC - O istraživanju "Koliko su deca ugrožena delta sojem" korona virusa. List piše da je bivša državna sekretarka MUP-a "Dijana Hrkalović privedena na saslušanje zbog ubistva na šinama".

VEČERNjE NOVOSTI - Intervju sa premijerkom Anom Brnabić pod naslovom "Vučićevoj Srbiji se ne postavljaju ultimatumi". Intervju sa ambasadorom SAD u Srbiji Entonijem Godfrijem "Srbi imaju detektor za folirante".

DANAS - O podacima Republičkog zavoda za statistiku "Sad 'samo' pola građana Srbije jedva krpi kraj s krajem". O smrti glumca Marka Živića "Glumac čije su oči u drugom budile dete".

POLITIKA - Intervju sa direktorom Sekretarijata energetske zajednice Janezom Kopačem pod naslovom "Nije bitno da li je gas ruski, njime treba slobodno da se trguje". Izjava šefa srpske diplomatije Nikole Selakovića na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija "Na KiM je neophodno međunarodno prisustvo". Predsednica Stranke moderne Srbije Tatjana Macura za taj list "Nećemo pristati na pokoravanje bilo kome".
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa