22. april 2023.22. apr 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Izložba automobila, kvadova i bagi vozila u Ljuboviji

Kao početak nove turističke sezone i uvertira za predstojeći Gastro festival, u Ljuboviji će u nedelju, 23. aprila, biti održana izložba starih automobila Mini kluba Srbija. Organizator je Turistička organizacija opštine Ljubovija, a pored starih „minija“, najavljen je i skup za ljubitelje adrenalinske vožnje, ATV i UTV vozila, prenosi Ljubovija.info.

Izložba oldtajmera održaće se od 12 do 14 sati u ulici Vojvode Mišića. Kako je najavljeno, biće izloženi zaista retki primerci mini automobila kojih je u Srbiji u vrlo malom broju.

„Xtreme club Ljubovija“ prikazaće ATV i UTV vozila i organizovati vožnju sa ciljem razgledanja prirodnih lepota Azbukovice. Svi ljubitelji kvadova i bagija mogu doći ispred restorana „Soko Grad“ na Staroj Ljuboviji gde će ovi čotvorotočkaši biti izloženi. Razgledanje i bolje upoznavanje sa vozilima za zahtevnu terensku vožnju planirano je od 8 do 10 časova, nakon čega će kolona krenuti trasom od Stare Ljubovije šumskim i makadamskim putem do vidikovca na Nemiću. Po povratku na Staru Ljuboviju za sve učesnike biće organizovan ručak i druženje uz muziku.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa