28. septembar 2023.28. sep 2023.
Sajt Festivala zimnice

Sajt Festivala zimnice

Sutra počinje 14.Festival zimnice u Koceljevi

Ove godine 29. i 30. septembar su u kalendaru manifestacija Srbije rezervisani za Festival zimnice u Koceljevi. Na četrnaestom sajmu će posetiocima svoje proizvode ponuditi oko 230 izlagača od kojih je preko 170 prerađivača voća i povrća. Među njima ima i novih, koji dolaze prvi put.


–Veliki broj izlagača se prijavio, kao i prethodnih godina. Imamo novih koji dolaze iz Prijepolja, Brusa, Sombora, Vrbasa, Čačka...Jedan od najaktuelnijih pratećih sadržaja koji se održava u subotu jeste takmičenje u pripremanju lovačkog gulaša i tu tradicionalno pristiže veliki broj ekipa. Ove godine oko 250, što je već oko 2,5 hiljada učesnika samo u ovom delu programa- napominje Slavica Ranković, predsednica Organizacionog odbora Festivala.

Pripreme su već u završnoj fazi i u ovoj varoši svi očekuju lepo vreme i veliki broj posetilaca. Kako kažu, svi su dobro došli.


- Važno je da sa sobom donesu dobro raspoloženje i sigurni smo da će iz naše varoši, sa manifestacije na koju smo veoma ponosni, otići prepuni lepih utisaka- poručuje Ranković.



GP

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa