26. oktobar 2023.26. okt 2023.
Novi pakring u Crnoj Bari (Foto: Mačva.info)

Novi pakring u Crnoj Bari (Foto: Mačva.info)

Opštinska uprava posetila Crnu Baru

Predsednik opštine Bogatić u ostavci Milan Damnjanović i predsednik Skupštine opštine Siniša Puzić, juče su posetili Crnu Baru.Opštinska delegacija najpre je obišla završne radove na izgradnji parking prostora ispred OŠ „Janko Veselinović“ u Crnoj Bari.

Uz parking je asfaltirana i pešačka staza, trotoar koji vodi do škole.
- Već od sutra će učenici iz Crne Bare, koji dolaze peške u školu prošetati novom stazom i bezbednije nego ikad prići školi. Nažalost, svedočimo velikom broju nesreća. Imajući to u vidu ovo je bio prioritet. Bezbednost dece je na prvom mestu. Istovremeno je obezbeđen parking za sve one roditelje koji decu dovoze u školu i zaposlene. Uradili smo jednu bitnu stvar za ovo selo, a veliki projekti u ovom mestu nas tek očekuju“, rekao je predsednik opštine u ostavci, Milan Damnjanović i dodao da se mašine sele u Banovo Polje, gde će takođe biti asfaltiran parking u zoni škole, navodi Mačva.info.

Po obilasku građevinskih radova, predsednik opštine je sa prestavnicima sela Crna Bara posetio i prostorije mesne zajednice, gde je učesnicima sportksih seoskih igara uručio personalizovane trenerke, kao skromni poklon u znak zahvalnosti za uspeh koji su postigli na opštinskim, regionalnim i republičkim nadmetanjima - bili su apsolutni pobednici opštinskih i regionalnih igara, dok su na republičkim seoskim igrama zauzeli peto mesto.
GP

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa