22. mart 2024.22. mar 2024.
Beta

Beta

Naslovne strane za petak, 22. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 22. marta pišu o političkim dešavanjima u Srbiji i učešću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu o nuklearnoj energiji u Briselu, prenosi Beta.

BLIC - "Devojčice sve mlađe konzumiraju alkohol", o istraživanju nacionalnog instituta "Batut". List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa samita o nuklearnoj energije u Briselu, u tekstu pod naslovom: "Srbiji potrebna bar četiri manja reaktora".

VEČERNjE NOVOSTI - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa samita o nuklearnoj energiji u Briselu, u tekstu pod naslovom:"Hoćemo 4 modularna nuklearna reaktora". "Ako ugrozimo ekologiju, ni gram litijuma nećemo prodati", kazala je glavna zastupnica kompanije "Rio Tinto" u Srbiji Marijanti Babić.

DANAS - "SNS pokazao da ne želi razgovor sa opozicijom", piše list o nedavnoj sednici skupštine Srbije. "Vučević i dalje favorit za premijera", piše list o potencijalnim kandidatima za mandatara za sastav nove vlade Srbije.

NOVA - "Naprednjaci bi da idu na lokalne izbore 11. avgusta", piše list. "Državo, hitno nam je potrebna Tiršova 2", piše list.

POLITIKA - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa samita o nuklearnoj energiji u Briselu, u tekstu pod naslovom: "Nuklearna energija povećava stope rasta"."Beograd od Moskve očekuje konkretnu pomoć", o poseti Rusiji ministra spoljnih poslova Srbije u tehničkom mandatu Ivice Dačića.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa