23. mart 2024.23. mar 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za subotu 23. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 23. mart pišu o terorističkom napadu u Moskvi, o prodaji hotela "Jugoslavija" u Beogradu, i o drugim temama.

BLIC - O odluci novosadskog Centra za socijalni rad "Ani Mihaljici vraćena deca". Izjava ambasadora Velike Britanije u Srbiji Edvarda Fergusona "Model severne Irske kao moguće rešenje za kompromis na Kosovu".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o terorističkom napadu u Moskvi "Na koncertu usmrćeno najmanje 12 osoba".

DANAS - "Policija ni za vreme Miloševića nije ulazila u Skupštinu", o tvrdnji stranaka opozicije da je prisustvo policije u sali parlamenta ozvaničilo policijsku državu. Lider stranke Srbija Centar Zdravko Ponoš smatra da "Predsednik suzbija korupciju u klozetu".

NOVA - Intervju sa podpredsednikom Narodnog pokreta Srbije Borislavom Novakovićem "Čeka nas kriza ako Ana Brnabić bude deo sukoba, a ne kompromisa". List navodi da je kompanija "My investment" bila jedini učesnik javne licitacije u tekstu "'Milenijum tim' kupio hotel 'Jugoslaviju' za 27 miliona evra".

POLITIKA - "Više desetina mrtvih u koncertnoj dvorani", o terorističkom napadu u Moskvi. Intervju sa direktorom "Rostrudničestva" Jevgenijem Primakovim "Zabrinuti smo zbog teške situacije u kojoj se nalazi Vučić".
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa