24. mart 2024.24. mar 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za nedelju, 24. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 24. mart, pišu o godišnjici početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije, o terorističkom napadu u Moskvi i o drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Putin sprema osvetu za pokolj" list piše o terorističkom napadu u Moskvi. "Lekari: Sumnjamo da Kejt ima rak" o zdravstvenom stanju princeze od Velsa Kejt Midlton.

BLIC - "Zašto su Rusija i Putin meta ISIS-a" - piše list o terorističkom napadu u Moskvi u petak. Povodom četvrt veka od početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije: "Naša unuka danas bi imala 25 godina".

VEČERNjE NOVOSTI - List povodom terorističkog napada piše: "Moskva sprema odmazdu zbog masakra".

INFORMER - "Putin ugasio Kijev" o udaru na ukrajinski energetski sektor. Ministar odbrane Miloš Vučević povodom godišnjice NATO bombardovanja "Kosovo zauvek srpsko".

KURIR - O terorističkom napadu u Moskvi "Krvnici". "Pet propusta stražara i uprave koji su doveli do smrti zatvorenika" o zločinu u zatvoru Padinska skela.

SRPSKI TELEGRAF - Ministarka zdravlja Danica Grujičić u intervjuu za list "Održali smo svetu lekciju iz patriotizma". "Putin: Krvavi trag vodi ka Kijevu" o terorističkom napadu u Moskvi.

POLITIKA - "Tema nedelje" je 25 godina od početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije: "Dani otpora bombama i lažima". Razgovor s ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikolom Selakovićem: "Svi smo mi potomci boraca". Povodom napada u Moskvi: "Putin: Platiće svako ko stoji iza terorista, dan žalosti u Rusiji".
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa