25. mart 2024.25. mar 2024.
Foto: pixabay

Foto: pixabay

Naslovne strane za ponedeljak, 25. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 25. mart 2024. pišu o 25-godišnjici od početka NATO agresije na SR Jugoslaviju, terorističkom napadu u Moskvi, mogućnosti da Srbija dobije nuklearne elektrane, lokalnim izborima i drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Srbija pamti" list piše o obeležavanju 25 godina od NATO bombardovanja. Poslanik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov u intervjuu kaže: "Opoziciji Skupština ispovedaonica za frustracije".

BLIC - "Srbija četiri koraka do nuklearne elektrane", piše list. O predstojećim lokalnim izborima, list piše u tekstu "Pripremite se ovog leta za glasanje na 35 stepeni". "Šta je Isis-K", povodom terorističkog napada u Moskvi.

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Srbija slobodna, prkosna i hrabra", o 25. godišnjici početka NATO agresije na tadašnju SR Jugoslaviju. List prenosi i izjavu ruskog predsednika Vladimira Putina o početku bombardovanja "Rusija tada bila slaba da pomogne".

DANAS - "Država još nije popisala štetu od bombardovanja", piše list. O terorističkom napadu u Rusiji u tekstu "Moskva oplakuje žrtve, svet osuđuje terorizam".

NOVA - O najavama Aleksandra Vučića da bi Srbija mogla da izađe iz Saveta Evrope ukoliko Kosovo postane članica, list piše pod naslovom "Novo zamajavanje: Izlazak Srbije iz SE značio bi odustajanje od članstva EU". Profesorka prava u penziji Vesna Rakić Vodinelić u intervjuu za list kaže: "Oskar i Vučić bi mogli biti identični".

KURIR - "78 dana pakla" obeleženo 25 godina od NATO agresije. "Baba Marta", o varljivom proleću.

SRPSKI TELEGRAF - "Putinova lista za odstrel sa 17 imena" Moskva pravi spisak odgovornih za teroristički napad, piše list. "NATO šifra apokalipsa" general Jovan Milanović o detaljima NATO agresije 1999. godine.

POLITIKA - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom 25. godišnjice početka bombardovanja "Srbija živi prkosna i snažnija". "Aljbin Kurti smišlja novu prevaru za srpski narod", o proceduri za smenu gradonačelnika na severu Kosova.

INFORMER - List piše: Posle maskra u Moskvi, nema nazad. Vučić: Nećemo vam dati da nam oduzmete slobodu, poruka predsednika Srbije na obeležavnju četvrt veka od početka NATO agresije.
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa