5. april 2024.5. apr 2024.
Image by Steve Buissinne from Pixabay

Image by Steve Buissinne from Pixabay

Odlikaši na Šabačkom pobedniku

Šabački poklonici karatea mogli su nedavno da uživaju na tradicionalnom turniru "Šabački pobednik" u organizaciji Karate kluba "Šabac - Fuđimi". Turnir je deo kalendara Šotokan saveza Srbije, imao je međunarodni karakter, a predstavili su borci iz dva ovdašnja kluba, kluba organizaotra i kluba "Soko" iz Majura.

KK Šabac - Fuđimi (foto: D. D.)


Pojedinačno članovi Šabac Fuđimija zaslužili su pet prvih (Jovana Janković, Staša Gavrilović, Mladen Marković, Veljko Petrović, ž. kate tim), tri druga (Iva Marković, Margarita Cvijanović i Maksim Cvijanović) i osam trećih mesta (Sofija Todorović, Veljko Maksimović, Dušan Dimić, Teodor Cvijanović, Zara Popov, Ognjen Dimitrić, Anastasija Casiljević, Mina Milutinović).

KK Soko Majur (foto: Z. G.)


Majurci su branili boje svog kluba, predstavljali su ih 15 boraca. Osvojili su ukupno šest medalja. Radivojević Marijan i Pavlović Darija su osvojili srebrne medalje, dok su bronzane medalje osvojili Aleksa Kovačević, Lazar Milovanović, Jevtić Ognjen i Tamara Tešić. Kako ističu u klubu, medalje su zaslužili i Lazar Tešić, odnosno Srđan Milošević, ali su dodali "ali ima i sudija pravo na greške".


Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa