9. april 2024.9. apr 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 9. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka, 9. aprila pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj i o potrazi za telom dvogodišnje devojčice u okolini Bora.

BLIC - "Registracija trotineta na struju košta 2.060 dinara", piše list. O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj u tekstu pod naslovom:"Blizu smo dogovor o kupovini 12 'rafala'".

VEČERNjE NOVOSTI - "Vučić iz Pariza sa prepunim bagažom", o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj. "Dokaza je napretek i ako se ne nađe telo", piše list o ubistvu i potrazi za telom dvogodišnje devojčice iz Bora.

DANAS - "Jednom lekaru batine a drugom kafa iz "AV" šoljice", rekla je, o incidentu u Kaću, zamenica predsednika Demokratske stranke Dragana Rakić. "Vreme briše dokaze o ubistvu devojčice Danke", o potrazi za telom dvogodišnje devojčice iz Bora.

NOVA - "Svi sa svima, samo da se sačuva vlast u Beogradu", o listi koalicije oko Srpske napredne stranke za beogradske izbore. "Sanja Radojević Škodrić glavna kandidatkinja za ministarku zdravlja", piše list.

POLITIKA - "Važni sastanci i doček uz najviše počasti", o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj. "Telo male Danke Ilić traže u Zlotskoj reci i pećinama", o potrazi za telom dvogodišnje devojčice iz Bora.

KURIR - List piše o susretu dvojice predsednika Emanuela Makrona i Aleksandra Vučića, pod naslovom "Nova snaga".

SRPSKI TELEGRAF - "Princezu sa krunom spustili u grob", sahranjena pevačica Slađana Milošević.

ALO - "Stižu 'rafali'", Vučić u Parizu vrlo blizu strateškog dogovora, piše list.

INFORMER - "Vučića u Parizu dočekali uz najviše počasti", veliko priznanje za našu zemlju, piše list.
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa