13. april 2019.13. apr 2019.
Stefanović: Broj policajaca u Skupštini dovoljan da spreči da se bilo šta loše dogodi

Stefanović: Broj policajaca u Skupštini dovoljan da spreči da se bilo šta loše dogodi

(Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je broj policajaca u Domu Narodne skupštine dovoljan da spreči da se bilo šta loše dogodi i da svakoga ko namerava "bilo kakvim drugim terorom da sprovodi svoju politiku, odvrati od toga".
Stefanović je u pisanoj izjavi negirao tvrdnje pojedinih opozicionih poslanika da policija sprečava kretanje u Domu Narodne skuštine.

"Niko ih nije zadržavao, niko ih nije zaustavljao, niko ih čak ništa nije ni pitao. Kao i do sada narodni poslanici, kao i svi zaposleni u Skupštini, mogu da se kreću potpuno slobodno, mogu da obavljaju sve svoje redovne zadatke, mogu da drže konferencije za štampu, budu u svojim kancelarijama i da rade šta god žele", rekao je Stefanović.

On je u pisanoj izjavi naveo da policija nikome neće dozvoliti da upada u to predstavničko telo, kao ni bilo kakvo nasilje nad imovinom i poslanicima i tako "pokuša da postigne neki politički cilj".

Prema njegovim rečima, upad demonstranata u zgradu Radio televizije Srbije nije očekivao.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova procenjuje da je danas u Skupštini potrebno prisustvo određenog broja policajaca", rekao je Stefanović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa