Инфо

13. април 2019.13. апр 2019.
Стефановић: Број полицајаца у Скупштини довољан да спречи да се било шта лоше догоди

Стефановић: Број полицајаца у Скупштини довољан да спречи да се било шта лоше догоди

(Бета) - Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је број полицајаца у Дому Народне скупштине довољан да спречи да се било шта лоше догоди и да свакога ко намерава "било каквим другим терором да спроводи своју политику, одврати од тога".
Стефановић је у писаној изјави негирао тврдње појединих опозиционих посланика да полиција спречава кретање у Дому Народне скуштине.

"Нико их није задржавао, нико их није заустављао, нико их чак ништа није ни питао. Као и до сада народни посланици, као и сви запослени у Скупштини, могу да се крећу потпуно слободно, могу да обављају све своје редовне задатке, могу да држе конференције за штампу, буду у својим канцеларијама и да раде шта год желе", рекао је Стефановић.

Он је у писаној изјави навео да полиција никоме неће дозволити да упада у то представничко тело, као ни било какво насиље над имовином и посланицима и тако "покуша да постигне неки политички циљ".

Према његовим речима, упад демонстраната у зграду Радио телевизије Србије није очекивао.

"Министарство унутрашњих послова процењује да је данас у Скупштини потребно присуство одређеног броја полицајаца", рекао је Стефановић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa