Инфо

19. јул 2019.19. јул 2019.
Краљ: Услови на плеј оф нивоу

Краљ: Услови на плеј оф нивоу

Жеља руководства "Мачве" је да направи искорак у односу на пртетходну сезону и да се клуб бори и избори за плеј оф у години када обележава век трајања. Верују да је тим квалитетан за то, а и инфраструктурно је током лета клуб напредовао, истиче председник клуба Ивица Краљ.

Нова трава и заливни систем


-Поставили смо нову подлогу, после четири деценије. Радови су потрајали месец и по дана, али је све окончано на време. Постављено је, осим нове траве и 5.000 метара дренажних цеви и сада наша травната површина исшуњава све стандарде на европском нивоу, трава и заливни систем. Постављене су мреже иза гола на северној страни, а у плану је стварање рекламног простора, што је опет у прилог спортског амбијента у Шапцу. У будућности планирамо даље, али идемо корак по корак - наводи Краљ.

Радови су део пројкета Фудбалског савеза Србије.

-У питању је заједнички пројекат Фудбалског клуба "Мачва" и Фудбалског савеза Србије, а вредност радова је око 200.000 евра - додао је први човек Управног одбора клуба.

Пут до успеха је узајамна подршка.

-Обећавам борбену, пожртвовану екипу, предану свом послу. Свако ће у свом домену дати допринос успеху и надам се да ће и публика бити стрпљиво и срчано уз нас како би се заједно радовали.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa