Инфо

21. јул 2019.21. јул 2019.
Насловне стране за недељу, 21. јул 2019. године

Насловне стране за недељу, 21. јул 2019. године


Дневне новине на насловним странама данашњих издања највише пишу о реакцији председника Србије Александра Вучића на оставку Рамуша Харадинаја на место премијера Косова.

БЛИЦ - "Оставка Харадинаја обичан трик", лист пише о изјави председника Србије Александра Вучића поводом оставке Рамуша Харадинаја. "Бављење бизнисом за душу је лакше", интервју бившег министра финансија Божидара Ђелића.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О Вучићевој реакцији на оставку Харадинаја на место премијера Косова лист пише под насловом "Светиће се Србима због потеза Харадинаја". "Безбедњаци се усељавају већ од јесени", лист пише да су прве зграде за припаднике војске и полиције завршене "пре договореног рока".

ПОЛИТИКА - "Ово је трик, тражиће признање Косова", лист пише о изјави Александра Вучића поводом оставке Рамуша Харадинаја. "У Србију по лепше лице и тело", о здравственом туризму и интервенцијама због којих странци долазе у Србију.

КУРИР – Лист доноси текст поводом оставке Харадинаја "Вучић: Харадинајева оставка је трик, Србима на Космету биће још горе", као и интервју са академиком Матијом Бећковићем "И ријалити ће се, као и ЕУ, сам угасити".

АЛО – Лист наводи да је председник Александар Вучић прозрео подмукли план Албанаца и њихових спонзора, а пише и о апсолутној победи филма "Дневник Диане Будисављевић" на филмском фестивалу у Пули, који говори о херојству аустријске активисткиње која је, у Другом светском рату, из ужаса усташких логора спасавала српску децу, под насловом "Филм о српској добротворки одувао злочинца Готовину".
Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa