Инфо

19. септембар 2019.19. сеп 2019.
Насловне стране за четвртак, 19. септембар 2019. године

Насловне стране за четвртак, 19. септембар 2019. године

(Бета) - Дневне новине на насловним странама издања за четвртак, 19. септембар, пишу о случају компаније за матичне ћелије у Швајцарској "Крио Сејв", дводневној посети премијерке Србије Ане Брнабић Немачкој и састанку са канцеларком те земље Ангелом Меркел, о прихватању посредовања европских парламентараца у дијалогу власти и опозиције.

АЛО - "Албанци признали: Косово је Србија", лист наводи да је Косово у уџебницима географије за основце на тој територији представљено као део Србије. "Ко не носи фирмиране патике добија батине", лист пише о апликацији Скенер за читање бар кодова која "омогућава да се на мобилним телефонима дође до информација о одређеној роби".

БЛИЦ - "Матичне ћелије деце из Србије пребачене у Пољску" о случају компаније "Крио Сејв" у Швајцарској.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Нема рока за Косово и улаз у Европску унију" о састанку премијерке Ане Брнабић са немачком канцеларком Ангелом Меркел у Берлину. "Гас преко Бугарске до јануара" о почетку градње "Балканског тока".

ДАНАС - "Лутовац: Има смисла дијалог уз учешће ЕУ" председник Демократске странке Зоран Лутовац о посредовању европских парламентараца у дијалогу између опозиције и власти. "Министарство избрисало Штрабаг са списка послодаваца 'на црно'", о третману компаније која је радила реконструкцију Трга Републике у Београду.

ИНФОРМЕР - "Немци и Шпанци заратили око Косова", лист пише о томе ко ће водити дијалог Београда и Приштине. "246 родитеља тужили лекари јер нису вакцинисали децу", лист наводи да су лекари од почетка године тужили 246 родитеља јер су одбили да вакцинишу децу ММР вакцином.

КУРИР - "Дошло је време за нове инвестиције Немачке у Србији", лист пише о састанку премијерке Ане Брнабић и немачке камцеларке Ангеле Меркел у Берлину. "Бајерн прејак за Црвену звезду", лист пише да је Црвена звезда на јучерашњој утакмици у Минхену поражена са 3:0 од Бајерна.

ПОЛИТИКА - "Немачка неће постављати рокове у вези са Косовом" о састанку премијерке Брнабић и немачке канцеларке Меркел. "Милорад Додик: Активираћемо право народа на самоопредељење" о последицама Програмске декларације Странке демократске акције у Босни и Херцеговини.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Нудили ми да издам Вучића", за лист каже министар спољних послова Ивица Дачић. "У рату Путина и Трампа страдало би 100 милиона људи", лист наводи да су истраживачи са Принстона направили симулацију сукоба САД и Русије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa