Инфо

2. октобар 2019.2. окт 2019.
Вуковић: Подршка нам је врло значајна

Вуковић: Подршка нам је врло значајна

Пред два важна меча за његов тим, тренер "Металопластике" упутио је позив највијачима да буду велика и гласна подршка младом тиму у мечевима против "Мешкова" и "Горења", јер је то неоходно свакој екипи, а посебно тиму сачињеном од младих играча који кроз јаке мечеве сазревају и постају бољи.

-Резултати могу бити добри или лоши, али не постоји тим који је постигао врхунски резултат са просеком од 21,5 година, говорим о колективним спортовима. Сваки меч је векико благо за ове момке. Биће пораза, падова у игри, али не бих волео да осете како немају подршку у свом граду. Шапчани воле и познају рукомет, то могу да кажем на понос, упоређујући са бројим другим градовима где сам играо и радио. Потребна је подршка која је ветар у леђа, потребне су бучне трибине да нам "чувају страх". Радим са сјајним, изузетно талентованим момцима, а уз праву подршку могу да покажу сав свој раскошни потенцијал. У Битољу смо убедљиво изгубили, јер смо били уплашени, у Шапцу нека се плаши само противник. Уверен сам да заједно можемо много - истакао је Вуковић.

Металопластику сутра, од 17:15 очекује меч 4. кола СЕХА лиге против белосруског "Мешкова", а потом у недељу, од 19 сати, прва утакмица другог круга квалификација за Куп ЕХФ против словеначког "Горења". Место оба догађаја је хала "Зорка".

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa