Инфо

29. октобар 2019.29. окт 2019.
Храбра радница без тежих повреда

Храбра радница без тежих повреда

Начелник Градске управе Милан Васић и доскорашња директорка ЈКП "Стари град" Снежана Ђокић посетили су радницу комуналног предузећа која је данас повређена приликом покушаја спречавања пљачке. Жена се још увек налази на прегледима, а по завршетку свих анализа биће пуштена кући на опоравак. Поред хематома на глави, који је задобила при удару о плочице, када ју је нападач гурнуо, има и повреде руке јер се борила са њим. Такође, доживела је и велики стрес.

-Желим да изразим захвалност и дивљење радници која је показала изузетну храброст на свом радном месту. Град ће њој и њеној породици помоћи око свега што буде било потребно. Договорили смо са ЈКП да што пре повећа сигурност на оваквим местима. Истовремено апелујем на Полицијску управу да у што краћем року пронађе починиоце и да превентивно делује да се овакве ствари у нашем граду више не дешавају, рекао је Милан Васић.

Подсећамо, данас нешто пре 14 часова, пред сам крај радног времена, маскирани и наоружани нападач упао је у просторије ЈКП "Стари град" у којима се врши наплата рачуна, на пијаци Живинарник. После борбе са радницом успео је са делом новца да побегне.

-Што се тиче нашег предузећа од пресудне важности је да повећамо мере безбедности на наплатним местима која имамо у граду. Такође, апелујем на грађане, као и на надлежне у јавним функцијама и безбедносним структурама да нам помогну да повећамо сигурност наших радника. Ово није усамљен, само је екстреман случај. Наши радницу су готово свакодневно на удару грађана са различитим намерама, рекао је директор ЈКП "Стари град" Мирослав Премовић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa