Инфо

25. новембар 2019.25. нов 2019.
Аметовић наставља низ

Аметовић наставља низ

Трећу годину Омер Аметовић чува трофеј намењен најбољем на међународној боксерској ревији "Меморијал Живорад Рајшић Рајша" који 17 година траје у нашем граду. У част некадашњег шабачког боксера и тренера, клуб који носи његово име организује Меморијал, где већ три године доминира најбољи српски боксер у перолакој категорији (данас омладинци) Омер Аметовић.

Трећи јуниор и млади боскер Европе, овогодишње звање обезбедио је великом победом, једногласном одлуком судија, 3:0 против двоструког шампиона Европе Ергухала Сабрија (репрезентативца Бугарске и члана софијског ЦСКА). Ово је био и дерби Меморијала и наравно категорије омладинаца.

Боксери клуба "Живорад Рајшић" показали су, према процени жирија, највише и у категорији пионира и кадета, где су пехаре за најбоље заслужили Душан Станковић, односно Душан Митровић.

Укупно је приређено 28 мечева у оквиру Меморијала и Лиге младих Војводине, а наступали су боксери из оба шабачка клуба, већине домаћих тимова, као и гости из Бугарске и Црне Горе.

-Презадовољан сам наступом мојих боксера. радимо у тешким условима, али не посустајемо и не одустајемо од највиших циљева. Небо је граница за Аметовића и наш наредни циљ је златна рукавица почетком децембра. Хвала свима на помоћи у организацији, Шабачкој гимназији и нашој верној публици - рекао је тренер у клубу Драгољуб Станковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa