Инфо

27. април 2020.27. апр 2020.
Плеј оф и плеј аут у нижим лигама?

Плеј оф и плеј аут у нижим лигама?

Још нема наговештаја решења о наставку или прекиду фудбалске сезоне у Србији. Чека се још одлука у Супер лиги, али се озбиљно разматрају и могућности у српсколигашком и зонском рангу. На регионалном нивоу ситуација је компликованија и решење је теже.

Према неким наговештајима, у Фудбалском савезу региона Западне Србије (ФСРЗС) размишљају о увођењу плеј офа и плеј аута у трећем и четвртом рангу на овом подручју. Како ни при згуснутом распореду нема могућности да се одигра 13 кола у Српској лиги и 14 у Зони, предлог је да се, на основу табела у јесењем делу, екипе поделе у плеј оф и плеј аут, где би се у међусобним дуелима, по једнокружном систему одлучио коначан пласман и прерасподела по ранговима. Одлука се очекује током маја и зависи од ситуације са епидемијом корона вируса.

У случају да идеја постане и званичан распоред, Мачва из Богатића ће се борити за опстанак у Сл "Запад", док ће зонаши "Слога" (Богосавац) тражити место у Српској лиги, док ће "Младост" (Прњавор) бити у боју за спас у Зони.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa