Инфо

9. јул 2020.9. јул 2020.
Зеленовић: Апелујем на поштовање мера, борба против пандемије најважнија

Зеленовић: Апелујем на поштовање мера, борба против пандемије најважнија

У данашњем обраћању медијима и јавности градоначелник Шапца и командант Штаба за ванредне ситуације Небојша Зеленовић позвао је све суграђане да поштују прописане мере Штаба и да се суздрже од окупљања и других активности које би додатно утицале на епидемиолошку ситуацију у граду.

Градоначелник је рекао да ни он, нити странка на чијем је челу, као ни политичке организације са којима сарађује, не организују било какав протест у Шапцу и да је „данас у Шапцу најважнија борба против епидемије“.

-Одговорно тврдим да ни ја, ни политичка странка на чијем сам челу, нити политичке странке са којима сарађујемо не организујемо било какав протест у овом граду. Сви људи који у овом тренутку раде за Град Шабац су сваки минут фокусирани на то да се на најбољи могући начин изборе са заразом и немамо времена да се бавимо било чим другим. За нас је то данас у Шапцу најважнија борба. Ако се ми не бавимо организацијом протеста који се најављује за вечерас у Шапцу све указује на то да се Српска напредна странка бави том организацијом пошто нема ко други, казао је Зеленовић и позвао грађане Шапца да се уздрже од окупљања.

-Као градоначелник и као неко ко руководи Штабом за ванредне ситуације овог града, апелујем на све грађане да се уздрже од било каквих окупљања, било каквих протеста, било чега што може додатно да погорша већ тешку ситуацију у којој се налазимо у нашем граду.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa