Инфо

6. октобар 2020.6. окт 2020.
Бурно вече у Градској управи

Бурно вече у Градској управи

Како незванично сазнајемо, чланови Градске изборне комисије из Српске напредне странке, вечерас су почели штрајк глађу у Градској управи. Други чланови странке најавили су подршку испред Градске управе и тренутно су окупљени у великом броју. Поједини функционери СНС ушли су у зграду ГУ и покушали да спрече друге чланове ГИК да напусте зграду.




ГИК је вечерас одлучивао о приговорима на гласање. Поједини приговори били су непотпуни и тражено је да се они допуне. Приликом гласања било је 10:10, али је глас председника ГИК превагнуо да се одлуке донесу тек по допунама рпиговора. Према незваничним информацијама, док се чекало на копирање материјала шест чланова ГИК из редова СНС саопштило је да ступа у штрајк глађу и они нису желели да потпишу записник. Двоје чланова ГИК је кренуло кући, међутим, неколико функционера и чланова СНС их је срело у згради и натерали су их да се врате назад. Након краћег убеђивања већина чланова ГИК је отишла из зграде ГУ, док су чланови СНС остали тамо.

Повереник СНС у Шапцу Александар Пајић изјавио је вечерас да ГИК спроводи диктатуру. Најавио је да ће, "уколико се овако настави" организовати мирне протесте испред кућа Душана Петровића, Небојше Зеленовића и председника ГИК Будимира Павловића, које сматрају за најодговорније за тренутну ситуацију у Шапцу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa