Инфо

30. октобар 2020.30. окт 2020.
Pixabay

Pixabay

Викенд на спортским борилиштима

Спортски клубови из Шапца и околине имају испуњен викенд првенственим обавезама. Наредна два дана слободна су од пауза.

Фудбал

Мачва од 17 часова у суботу гостује у Хумској екипи Партизана.Њен имењак из Богатића после две узастопне победе гостује у Лајковцу у наставку Српске лиге "Запад" у недељу од 13:30. Слога Богосавац и Јединство Владимирци су гости у наставку Колубарско-мачванске зоне у Мионици и Ваљеву у суботу од 13:30, а дан касније Младост Прњавор путује у Рубрибрезу.

Ватерполо

Иако ВК "Шабац" игра у петак, биће ватерпола и за викенд када шабачка Сава у суботу од 17 часова на Градском базену дочека "Дорћол" у Првој Б лиги.

Рукомет

Шабачка Металопластика ће серију од три утакмице без победе покушати да прекине у суботу када гостује, од 19 часова, у Аранђеловцу тиму "Шамота". Медицинар у недељу у 18 игра против Младог радника у Радинцима, док Мачва из Богатића у исто време буде водила борбу са Колубаром у Лазаревцу.

Кошарка

У суботу у 18 часова у Новом Саду почиње дуел Војводине и шабачке Дуге у Првој женској лиги. М015 прву победу у Првој регионалној лиги тражи у суботу, од 13:30 на свом терену против Прибоја, док у Другој регионалној лиги ОКК Шабац у недељу од 12:30 дочекује убску Младост, а Микс у сали "Протић" у недељу од 13:30 игра против Студента из Ваљева.

Одбојка

Шабачки Заслон Регионалну лигу за одбојкашице наставља у суботу од 14:30 против Осечине на свом терену, док Летњиковац и Шабац 015 гостују Либеру у суботу од 17, односно у Ваљеву Старс тиму у недељу од 11 часова.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa