Инфо

16. март 2021.16. мар 2021.
фото: ЂЂК "Пантер"

фото: ЂЂК "Пантер"

Медаље за "пантере"

Протеклог викенда у Лозници је одржано Ју Јутсу Првенство Србије без публике по свим мерама заштите које је донела Влада Србије такмичили су се такмичари из 18 клубова са преко 200 бораца. Клуб Пантер је учествовао са својих двадесет два такмичара који су укупно освојили деветнаест медаља; десет златних, три сребрне и шест бронзи.

Златом су се окитили: Александра Ника Марковић, Божица Дудуковић, Марина Стошић, Лука Миловановић, Живко Андрић, Тамара Костић (два злата), Огњен Тошковић (два злата) и Јована Васић. Сребро су узели; Страхиња Вулетић, Огњен Томанић и Димитрије Петровић, док је бронза припала; Владимиру Ђукићу, Игору Марковићу, Тодору Матићу, Вукашину Делићу, Милану Томићу и Зорану Стевановићу.

-Ово нам је прво такмичење у овој години које смо одрадили под тежим условима због ситуације са Корана вирусом, такође и саме припреме за ово прво такмичење су текле на тежи начин због ове ситуације и мера којих смо морали да се придржавамо па нисмо могли да дамо свој пун максимум. Надамо се да ће се ова ситуација ускоро смирити и да наставимо са пуним капацитетом. Задовољан сам и са овим резултатом с обзиром да смо ишли са мањим бројем такмичара него претходних година и радили у овим вандредним условима. Поред свега и овај пут смо опет доказали да смо у самом врху са најбољима, изјавио је тренер клуба Пантер, гМилан Вујасин.
ЂЂК "Пантер"

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa